grafik

Julen​ 2024

Julebord

Første Servering

  • Hjemmelavet karrysild med løg æg og æbler.
  • Amalies julesild marineret i portvin og cognac, krydret med stjerneanis.
  • ​Stegte sild med dijonsennep og dild.

  • ​Gravad laks med sennepsdressing.
  • ​Rødspættefilet stegt på panden hertil remoulade.

(Røget ål med lun røræg og purløg indgår ikke længere i menuen, men kan købes som tillæg for 79,-)

Anden Servering

  • Medister med grønlangkål.
  • Andebryst med svesker,æble hertil hjemmelavet rødkål
  • Æbleflæsk.
  • Hjemmelavet kyllingebrystsalat med bacon​.

Tredje Servering
  • ​2 slags oste hertil bornholmske rugkiks.

  • ​Ris á la mande med lun kirsebærsause
  • Ost og Risálamande vil blive serveret samtidig.
  • 698,- kr. pr. Person

​Juleanretning

fISK

  • Amalies julesild
  • med løg og capers.
  • Karrysild med æg og løg.
  • Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron.​
  • Hjemmelavet gravad laks med sennepsdressing og dild.​

kØD

  • Andebryst med svesker, æbler og rødkål.
  • Julemedister med grønlangkål.​

dESSERT

  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce.
  • Brød og smør.
  • 478,-kr pr. Person

Vi holder aftenåbent torsdag, fredag og lørdag fra den 16.11.23. Om aftenen serveres der udelukkende kun  det store julebord (ikke ala carte).

Kontaktinformation

Restaurant Amalie

Amaliegade 11, 1256 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon: 3312 8810

E-mail: info@restaurantamalie.dk

​CVR: 33583745

Åbningstider

Mandag - Fredag 11.30- 16.00

Lørdag 11.30 -17.00

Søndag: Lukket

Køkkenet lukker 15.45 alle dage

​​

​Selskaber kan desuden arrangeres. Kontakt os for mere information.​

Infomation