telephoneicon​  Ring i dag på ​3312 8810​

​Recommended by Michelin

dk-round  uk-round  de-round  francaisflag  italienskflag  esp-round

Menukort med et stort udvalg

​Tag et kig på vores menukort og lad dig friste af vores store udvalg til din frokost. Vi byder på retter for enhver smag, og garanterer friske råvarer af høj kvalitet. Vores menukort består blandt andet af fisk og skaldyr, smørrebrød, ost og desserter.

Der er plads til alle hos Restaurant Amalie

Som gæst hos Restaurant Amalie kan du se frem til en madoplevelse serveret af dygtige medarbejdere, der sikrer at du får drikkevarer passende til maden. Er du vegetar eller har du specielle ønsker til din frokostmenu, klarer vi naturligvis også det.

Kontakt os for bordbestilling

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores restaurant, eller for bestilling af et bord. Du kan ringe til os på telefon 33 12 88 10 eller sende en mail til info@restaurantamalie.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her, hvorpå vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Alle retter på vores menukort serveres med brød og smør. Velbekommen og god appetit.​

​Amalies fisk & skaldyr

1. Marinerede sild​

kr. 69,-

​Anrettes med løg, kapers og dild. 

Vi anbefaler FUR Lager & Hr. Skov Dild Snaps.

​2. Karrysild med kogt æg

kr. 76,-

​Anrettes med løg, kapers og dild. 

Vi anbefaler FUR Ale & Aalborg dild Akvavit. 

3. Lune stegte sild i lage

kr. 80,-

Med dijonsennep, vendt i rugmel og stegt på panden. 

Vi anbefaler FUR Renæssance & Braunstein Øl- Snaps.

​4. Christians Ø sild

kr. 76,-

Christian Ø pigens – den originale fra klippeøen. 

Vi anbefaler FUR IPA & Aalborg Nordguld akvavit.

5. Kong Frederiks sild

kr. 76,-

Hel krydderfilet marineret i portvin serveres med æble-sellerisalat.

Vi anbefaler FUR IPA & Aalborg Grill Akvavit.

​6. Amalies snapsemad

kr. 92,-

Serveres med benfri sild, hjemmelavet

karrysalat og kogte æg. Vi anbefaler FUR Hvede & Braunstein Øl-Snaps.

​7. Pandestegte rødspættefileter

kr. 128,-

Serveres med remoulade og citron.

Vi anbefaler FUR Pilsner og Hr. Skov Dild Snaps.

​8. Pandestegte rødspættefileter

kr. 144,-

Med rejer, mayonnaise, dansk kaviar og citron.

Vi anbefaler FUR Pilsner & D-Argentum Aqvavit.

9. Hjemmelavede laksefrikadeller

kr. 99,-

Med flødestuvet spinat og citron.

Vi anbefaler FUR Classic & Schumachers Krondild Brændevin. 

10. Håndpillede luksusrejer

kr. 136,-

Med mayonnaise og citron.

Vi anbefaler FUR Pilsner & Aalborg dild Akvavit.

11. Gravad laks

kr. 134,-

Med sennepsdressing. Hjemmelavet – af norsk laksefilet.

Vi anbefaler FUR Ale & Hr. Skov´s Lyng Snaps.

12. Fersk røget laks

kr. 142,-

Med flødestuvet spinat.

Vi anbefaler FUR Bock & Braunstein Enebær Akvavit.

13. Røget ål

kr. 162,-

Med lun røræg og purløg.

Vi anbefaler FUR IPA & FUR Malt Snaps.                         

​14. Æg og rejer

kr. 82,-

Med mayonnaise og citron.

Vi anbefaler FUR Pilsner & Braunstein Gylden Akvavit.

​Amalies frokostretter

15. Kyllingebrystsalat

kr. 98,-

Serveres i en karrydressing. Hertil bacon og toast.

Hjemmelavet efter egen opskrift.

Vi anbefaler FUR Ale & Braunstein Niels Juel Akvavit.

16. Amalies eventyr

kr. 118,-

Kylling, skinke, champignon á la crème,

bacon og toast. Vi anbefaler FUR Steam Beer & FUR Malt Snaps

​17. Hjemmelavet leverpostej

kr. 94,-

Serveres lun med bacon, champignon,

rødbeder og surt. Vi anbefaler FUR Steam Beer & Braunstein Øl-Snaps.

18. Dyrlægens natmad

kr. 92,-

Hjemmelavet leverpostej, saltkød, løg, fedt og sky, serveret på rugbrød.

Vi anbefaler FUR Hvede & Gammel Reserve Aquavit.

19. Mørbradbøf

kr. 115,-

Vælg mellem bløde løg og surt eller champignon á la creme.

Vi anbefaler FUR Bock & Brøndum Kummen Akvavit

20. Roastbeef med spejlæg

kr. 99,-

Serveres med bløde løg og på rugbrød.

Vi anbefaler FUR Ale & Schumachers Rosmarin / Æble Brændevin.

21. Roastbeef med remoulade

kr. 99,-

Serveres på rugbrød med peberrod og ristede løgringe. 

Vi anbefaler FUR Classic & Ege Snaps fra H.K.H. Prins Joachim.

22. Kogt oksebryst

kr. 99,-

Serveres med pickles og frisk peberrod.

Vi anbefaler FUR Bock & Amalie´s Peberrods Snaps.

23. Tatar af friskhakket okseinderlår

kr. 134,-

Serveres med æggeblomme, løg, kapers og peberrod.

Vi anbefaler FUR Classic & Lysholmer Linie Aquavit.

24. Løvemad af friskhakket okseinderlår

kr. 134,-

Serveres med dansk caviar og æggeblomme.

Vi anbefaler FUR Pilsner & Harald Jensen Akvavit.

25. Rørt tatar med cognac

kr. 134,-

Rørt med cornichoner, dijonsennep, rå løg og æggeblomme.

Vi anbefaler FUR Renæssance & O.P. Anderson Aquavit.

26. Pariserbøf

kr. 154,-

Let stegt tatar med pickles, løg, rødbeder, kapers og peberrod.

Vi anbefaler FUR Bock & Amalie´s Peberrodssnaps.

27. Frikadeller

kr. 95,-

Serveres med rødbeder og agurkesalat.

Vi anbefaler FUR Renæssance & Bornholmer 1855 Traditionsakvavit.

​Amalies Julebord, se venligst under Julen

Amalies frokostanretning​

  • Marineret sild og karrysild
  • med løg og capers.
  • Pandestegt rødspættefilet med remoulade.
  • Gravad laks med sennepsdressing og dild.
  • Mørbradbøf med bløde løg og surt.
  • Tre Danske Oste.
  • Brød og smør.

(Min 2 pers.)

Kr. 289,- p. p.

Oste

30. Tre danske oste

kr. 85,-

Serveres med ristet rugbrød, hjemmelavet knækbrød og bornholmske rugkiks. Vi anbefaler FUR Steam Beer & Esrum Sø Æble Brændevin.

31. Gammel ost

kr. 85,-

Serveres på rugbrød med fedt, sky og et stænk

Zacapa rom. Prisvindende rom fra Guatemala.

Vi anbefaler FUR Porter og Thylandia Snaps Porse.

32. Gorgonzola

kr. 85,-

Serveres med æggeblomme og ristet rugbrød.

Vi anbefaler FUR Bock & Hr. Skov Porsesnaps.

33. Den hvide dame

kr. 85,-

Unika hvidskimmelost fremstillet på Troldhede Mejeri.

Blød og cremet ost serveret med skovbær kompot.

Vi anbefaler FUR Hvede & Braunstein Porse Snaps.​

Desserter

40. Pandekager med vanilleis

kr. 85,-

Vi anbefaler FUR Barley Wine & Bornholmer Honningsyp

eller Frederiksdal kirsebærvin - unik og elegant med fine kirsebærnoter.

41. Chokoladekage med vanilleis

kr. 85,-

Vi anbefaler FUR Barley Wine & Schumachers Kanel/Vanille

Brændevin eller Frederiksdal kirsebærvin - Unik og elegant

med fine kirsebærnoter.

42. Petit four pr. stk.​

kr. 25,-

43. Peter Beier chokolade (1stk.)

kr. 16,-

​Kontaktinformation

​Restaurant Amalie

Amaliegade 11, 1256 København K​

Find vej til os her

CVR-nr.: 33583745

Telefon: 3312 8810

E-mail: info@restaurantamalie.dk

Bordbestilling fra 09.00-20.00 på 3312 8810

Åbningstider

Mandag - lørdag​

​11.30-16.00

Køkkenet lukker 15.30

Lukket søn- og helligdage

Selskaber kan arrangeres

Restaurant Amalie
Amaliegade 11
1256 København K
CVR: 33583745