telephoneicon​  Ring i dag på 3312 8810

​Recommended by Michelin

dk-round  uk-round  de-round  francaisflag  italienskflag  esp-round

Menukort med et stort udvalg

​Tag et kig på vores menukort og lad dig friste af vores store udvalg til din frokost. Vi byder på retter for enhver smag, og garanterer friske råvarer af høj kvalitet. Vores menukort består blandt andet af fisk og skaldyr, smørrebrød, ost og desserter.

Der er plads til alle hos Restaurant Amalie

Som gæst hos Restaurant Amalie kan du se frem til en madoplevelse serveret af dygtige medarbejdere, der sikrer at du får drikkevarer passende til maden. Er du vegetar eller har du specielle ønsker til din frokostmenu, klarer vi naturligvis også det.

Kontakt os for bordbestilling

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores restaurant, eller for bestilling af et bord. Du kan ringe til os på telefon 33 12 88 10 eller sende en mail til info@restaurantamalie.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her, hvorpå vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Alle retter på vores menukort serveres med brød og smør. Velbekommen og god appetit.​

​Amalies fisk & skaldyr

1. Marinerede sild​

kr. 65,-

​Anrettes med løg, kapers og dild. 

Vi anbefaler FUR Lager & Hr. Skov Dild Snaps.

​2. Karrysild med kogt æg

kr. 72,-

​Anrettes med løg, kapers og dild. 

Vi anbefaler FUR Lager & Hr. Skov Dild Snaps.

3. Lune stegte sild i lage

kr. 74,-

Med dijonsennep, vendt i rugmel og stegt på panden. 

Vi anbefaler FUR Bock & Braunstein Øl- Snaps.

​4. Christians Ø sild

kr. 72,-

Christian Ø pigens – den originale fra klippeøen. 

Vi anbefaler FUR Hvede & Aalborg Nordguld Akvavit.

5. Kong Frederiks sild

kr. 72,-

Hel krydderfilet marineret i portvin serveres med æble-sellerisalat.

Vi anbefaler FUR Steam Beer & Schumachers Æble/Safran Brændevin.

​6. Amalies snapsemad

kr. 89,-

Serveres med benfri sild, hjemmelavet

karrysalat og kogte æg. Vi anbefaler FUR Hvede & Braunstein Øl-Snaps.

​7. Pandestegte rødspættefileter

kr. 118,-

Serveres med remoulade og citron.

Vi anbefaler FUR Pilsner og Bornholmer Akvavit.

​8. Pandestegte rødspættefileter

kr. 134,-

Med rejer, mayonnaise, dansk kaviar og citron.

Vi anbefaler FUR Lager & D-Argentum Aqvavitt.

9. Hjemmelavede laksefrikadeller

kr. 96,-

Med flødestuvet spinat og citron.

Vi anbefaler FUR Renæssance & Schumachers Krondild Brændevin.

10. Håndpillede luksusrejer

kr. 115,-

Med mayonnaise og citron.

Vi anbefaler FUR Pilsner & Gilde Skaldyrs Dild Aquavit.

11. Gravad laks

kr. 128,-

Med sennepsdressing. Hjemmelavet – af norsk laksefilet.

Vi anbefaler FUR Ale & Hr. Skovs Lyng Snaps.

12. Fersk røget laks

kr. 139,-

Med flødestuvet spinat.

Vi anbefaler FUR Bock & Schumachers Krondild Brændevin.

13. Røget ål

kr. 152,-

Med lun røræg og purløg.

Vi anbefaler FUR Steam beer & Schumachers Slåen Brændevin.

​14. Æg og rejer

kr. 79,-

Med mayonnaise og citron.

Vi anbefaler FUR Pilsner & Bornholmer Akvavit.

​Amalies frokostretter

15. Kyllingebrystsalat

kr. 95,-

Serveres i en karrydressing. Hertil bacon og toast.

Hjemmelavet efter egen opskrift.

Vi anbefaler FUR Ale & Braunstein Niels Juel Akvavit.

16. Amalies eventyr

kr. 109,-

Kylling, skinke, champignon á la crème,

bacon og toast. Vi anbefaler FUR Ale & Aalborg Grill Akvavit.

​17. Hjemmelavet leverpostej

kr. 92,-

Serveres lun med bacon, champignon,

rødbeder og surt. Vi anbefaler FUR Steam Beer

& Schumachers Rosmarin/Æble Brændevin.

18. Dyrlægens natmad

kr. 88,-

Hjemmelavet leverpostej, saltkød, løg, fedt og sky, serveret på rugbrød.

Vi anbefaler FUR Porter & Amalie´s Kryddersnaps.

19. Mørbradbøf

kr. 99,-

Vælg mellem bløde løg og surt eller champignon á la creme.

Vi anbefaler FUR Bock & Harald Jensen Akvavit.

20. Roastbeef med spejlæg

kr. 99,-

Serveres med bløde løg og på rugbrød.

Vi anbefaler FUR Ale & Schumachers Slåen Brændevin.

21. Roastbeef med remoulade

kr. 95,-

Serveres på rugbrød med peberrod og ristede løgringe. 

Vi anbefaler FUR Classic & Ege Snaps fra H.K.H. Prins Joachim.

22. Kogt oksebryst

kr. 92,-

Serveres med pickles og frisk peberrod.

Vi anbefaler FUR Bock & O.P. Anderson Aquavit.

23. Tatar af friskhakket okseinderlår

kr. 129,-

Serveres med æggeblomme, løg, kapers og peberrod.

Vi anbefaler FUR Classic & Norkap Akvavit.

24. Løvemad af friskhakket okseinderlår

kr. 129,-

Serveres med dansk caviar og æggeblomme.

Vi anbefaler FUR Pilsner & FUR Malt Snaps.

25. Rørt tatar med cognac

kr. 129,-

Rørt med cornichoner, dijonsennep, rå løg og æggeblomme.

Vi anbefaler FUR Steam Beer & Harald Jensen Akvavit.

26. Pariserbøf

kr. 145,-

Let stegt tatar med pickles, løg, rødbeder, kapers og peberrod.

Vi anbefaler FUR Bock & Amalie´s Peberrodssnaps.

27. Frikadeller

kr. 89,-

Serveres med rødbeder og agurkesalat.

Vi anbefaler FUR Renæssance & Bornholmer 1855 Traditionsakvavit.

​Amalies frokostanretning

  • ​Marineret sild og karrysild med løg og capers
  • Pandestegt rødspættefilet med remoulade
  • Gravad laks med sennepsdressing og dild
  • Mørbradbøf med bløde løg og surt
  • Tre danske oste
  • Brød og smør

(min. 2 personer)

kr. 279,- pr. pers.

Oste

30. Tre danske oste

kr. 75,-

Serveres med ristet rugbrød, hjemmelavet knækbrød og bornholmske rugkiks. Vi anbefaler FUR Steam Beer & Esrum Sø Æble Brændevin.

31. Gammel ost

kr. 78,-

Serveres på rugbrød med fedt, sky og et stænk

Zacapa rom. Prisvindende rom fra Guatemala.

Vi anbefaler FUR Porter og Thylandia Snaps Porse.

32. Gorgonzola

kr. 72,-

Serveres med æggeblomme og ristet rugbrød.

Vi anbefaler FUR Bock & Schumachers Blåbær Brændevin.

33. Brie de meaux

kr. 72,-

Prisvindende fransk brie serveret med sveskekompot.

Vi anbefaler FUR Hvede & Braunstein Porse Snaps.

Desserter

40. Pandekager med vanilleis

kr. 75,-

Vi anbefaler FUR Barley Wine & Bornholmer Honningsirup

eller Frederiksdal kirsebærvin - unik og elegant med fine kirsebærnoter.

41. Chokoladekage med vanilleis

kr. 75,-

Vi anbefaler FUR Barley Wine & Schumachers Kirsebær

Brændevin eller Frederiksdal kirsebærvin - Unik og elegant

med fine kirsebærnoter.

42. Petit four pr. stk.​

kr. 25,-

43. Fyldte luksuschokolader

kr. 46,-

3 stk.

Restaurant Amalie
Amaliegade 11
1256 København K
CVR: 33583745

​Kontaktinformation

​Restaurant Amalie

Amaliegade 11, 1256 København K​

Find vej til os her

CVR-nr.: 33583745

Telefon: 3312 8810

E-mail: info@restaurantamalie.dk

Bordbestilling fra 09.00-20.00 på 3312 8810

Åbningstider

Mandag - lørdag​

​11.30-16.00

Køkkenet lukker 15.30

Lukket søn- og helligdage

Selskaber kan arrangeres