grafik

Julen​ 2023

Julebord

Første servering

  • Hjemmelavet karrysild med løg, æg og æbler.
  • Amalies julesild marineret i portvin og cognac, krydret med stjerneanis.
  • ​Stegte sild med dijonsennep og dild.

Anden servering

  • ​Gravad laks med sennepsdressing.
  • ​Rødspættefilet stegt på panden hertil remoulade.

(Røget ål med lun røræg og purløg indgår ikke længere i menuen, men kan købes som tillæg for 79,-)

tREDJE servering

  • Medister med grønlangkål.
  • Andebryst med svesker,æble hertil hjemmelavet rødkål
  • Æbleflæsk.
  • Hjemmelavet kyllingebrystsalat med bacon​.

fJERDE servering

  • ​2 slags oste hertil bornholmske rugkiks.

  • ​Ris á la mande med lun kirsebærsause
  • Ost og Risálamande vil blive serveret samtidig.

​Juleanretning

fISK

  • Amalies julesild
  • med løg og capers.
  • Karrysild med æg og løg.
  • Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron.​
  • Hjemmelavet gravad laks med sennepsdressing og dild.​

kØD

  • Andebryst med svesker, æbler og rødkål.
  • Julemedister med grønlangkål.​

dESSERT

  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce.
  • Brød og smør.

Vi holder aftenåbent torsdag, fredag og lørdag fra den 16.11.23. Om aftenen serveres der kun det store julebord (ikke ala carte).

Julemenuen opdateres slut juni 2023, så ændringer kan forekomme

Kontaktinformation

Restaurant Amalie

Amaliegade 11, 1256 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon: 3312 8810

E-mail: info@restaurantamalie.dk

​CVR: 33583745

Åbningstider

Mandag - Fredag 11.30- 16.00

Lørdag 11.30 -17.00

Søndag: Lukket

Køkkenet lukker 15.45 alle dage

​​

​Selskaber kan desuden arrangeres. Kontakt os for mere information.​

Infomation