grafik

Julen​ 2022

Julebord

Første servering

  • Hjemmelavet karrysild med løg, æg og æbler.
  • Amalies julesild marineret i portvin og cognac, krydret med stjerneanis.
  • ​Stegte sild med dijonsennep og dild.

Anden servering

  • ​Gravad laks med sennepsdressing.
  • ​Rødspættefilet stegt på panden hertil remoulade.

(Røget ål med lun røræg og purløg indgår ikke længere i menuen, men kan købes som tillæg for 79,-)

tREDJE servering

  • Medister med grønlangkål.
  • Andebryst med svesker,æble hertil hjemmelavet rødkål
  • Æbleflæsk.
  • Hjemmelavet kyllingebrystsalat med bacon​.

fJERDE servering

  • ​2 slags oste hertil bornholmske rugkiks.

fEMTE servering

  • ​Ris á la mande med lun kirsebærsause.
  • Stempel kaffe / te ad libitum

Kr. 589,-

​Juleanretning

fISK

  • Amalies julesild
  • med løg og capers.
  • Karrysild med æg og løg.
  • Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron.​
  • Hjemmelavet gravad laks med sennepsdressing og dild.​

kØD

  • Andebryst med svesker, æbler og rødkål.
  • Julemedister med grønlangkål.​

dESSERT

  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce.
  • Brød og smør.

(Min. 2 couv.)

Kr. 389,- pr. person.

Vi holder aftenåbent, onsdag, torsdag, fredag og lørdag aften. Om aftenen serveres udelukkende vores julemenu, som skal forud bestilles. Ønskes der andre dage, kontakt os venligst os på: 33 12 88 10. Alle retter serverves ved bordet. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kontaktinformation

Restaurant Amalie

Amaliegade 11, 1256 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon: 3312 8810

E-mail: info@restaurantamalie.dk

​CVR: 33583745

Åbningstider

Mandag - lørdag: ​11.30- 16.00

Søndag: Lukket

Køkkenet lukker 15.30

​​

​Selskaber kan desuden arrangeres. Kontakt os for mere information.​

Infomation