Julebord
Første servering
- Marineret sild med kapers og løg.
- Hjemmelavet karrysild med løg, æg og æbler.
- Amalies julesild marineret i portvin og cognac, krydret med stjerneanis.
- Stegte sild med dijonsennep og dild.
Anden servering
- Gravad laks med sennepsdressing.
- Rødspættefilet stegt på panden hertil remoulade.
(Røget ål med lun røræg og purløg indgår ikke længere i menuen, men kan købes som tillæg for 79,-)
Tredje servering
- Medister med grønlangkål.
- Andebryst med svesker,æble hertil hjemmelavet rødkål
- Æbleflæsk.
- Hjemmelavet kyllingebrystsalat med bacon.
Fjerde servering
- 2 slags oste hertil bornholmske rugkiks.
Femte servering
- Ris á la mande med lun kirsebærsause.
- Stempel kaffe / te ad libitum
Til retterne serveres hertil hjemmebagt brød.
Kr. 549,-
Vi holder aftenåbent, onsdag, torsdag, fredag og lørdag aften.
Om aftenen serveres udelukkende vores julemenu, som skal forud bestilles.
Ønskes der andre dage, kontakt os venligst os på: 33 12 88 10
Alle retter serverves ved bordet.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.