telephoneicon​  Ring i dag på ​3312 8810​

​Recommended by Michelin

dk-round  uk-round  de-round  francaisflag  italienskflag  esp-round

Corona information

Kære Gæster

Restaurant Amalie åbner d. 18 Maj 2020 og følger myndighedernes restraktioner. 

Der vil være god plads imellem bordene.

Vi glæder os til at se jer igen

Julen​ 2020 - Juleservering starter torsdag d. 12. november 2020

Vi har 2 forskellige menuer, Julebord og Juleanretning.

Vores julebord serveres ​torsdag, fredag og lørdag - både til frokost og aften.

Det er også muligt at få denne servering ugens andre dage.

Bemærk: Vi hol​der åbent alle søndage fra d. 15/11.

Julebord

Første servering

  • Marineret sild med kapers og løg.
  • Hjemmelavet karrysild med løg, æg og æbler.
  • Amalies julesild marineret i portvin og cognac, krydret med stjerneanis.
  • ​Stegte sild med dijonsennep og dild.

Anden servering

  • ​Gravad laks med sennepsdressing.
  • ​Rødspættefilet stegt på panden hertil remoulade.

(Røget ål med lun røræg og purløg indgår ikke længere i menuen, men kan købes som tillæg for 79,-)

Tredje servering

  • Medister med grønlangkål.
  • Andebryst med svesker,æble hertil hjemmelavet rødkål
  • Æbleflæsk.
  • Hjemmelavet kyllingebrystsalat med bacon​.

Fjerde servering

  • ​2 slags oste hertil bornholmske rugkiks.

Femte servering

  • ​Ris á la mande med lun kirsebærsause.
  • Stempel kaffe / te ad libitum

​Til retterne serveres hertil hjemmebagt brød.​

​Kr. 549,-

​​Vi holder aftenåbent, onsdag, torsdag, fredag og lørdag aften.

Om aftenen serveres udelukkende vores julemenu, som skal forud bestilles.

Ønskes der andre dage, kontakt os venligst os på: 33 12 88 10

Alle retter serverves ved bordet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Juleanretning

​Fisk

  • Amalies julesild
  • med løg og capers.
  • Karrysild med æg og løg.
  • Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron.​
  • Hjemmelavet gravad laks med sennepsdressing og dild.​

Kød

  • Andebryst med svesker, æbler og rødkål.
  • Julemedister med grønlangkål.​

Dessert og tilbehør

  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce.
  • Brød og smør.

(Min. 2 couv.)

Kr. 378,- pr. person.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

​Kontaktinformation

​Restaurant Amalie

Amaliegade 11, 1256 København K​

Find vej til os her

CVR-nr.: 33583745

Telefon: 3312 8810

E-mail: info@restaurantamalie.dk

Bordbestilling fra 09.00-20.00 på 3312 8810

Åbningstider

Mandag - lørdag​

​11.30-16.00

Køkkenet lukker 15.30

Lukket søn- og helligdage

Selskaber kan arrangeres